Nieuws - Zwanenburg. Uit. - Vet. 45 1

14 november 2016

Pass van Theo. Twan: 0-1.

Rust.

Corner: 1-1.

Pass van Theo. Twan: 1-2

Joost: 2-2.

Pass van Theo. Twan: 2-3.

Corner: 3-3.

 

Inderdaad, je weet niet wat je ziet.

Na uitgebreid whatsapp verkeer, waarbij Maurice altijd in de basis staat van een inhoudelijke en verheffende discussie over de opstelling, heeft Ton toch zelf een elftal geformeerd.

DickNietOp Doel, Quino wel. Hans P niet in de basis. Maurice ook niet. Hans D wel in de basis op de plaats van Joost. Joost op de plaats van Daniello. Keeper van de tegenstander na 5 minuten uitgeschakeld. Spits in de goal. Vangt op een gegeven moment de bal en sprint naar de andere kant. Gevaarlijkste aanval. Dan steekt Theo op Twan. 0-1. Na de 0-1 meteen rust.
Na rust gaat de scheidsrechter keepen. De nieuwe scheids gaat in de middencirkel staan en komt er niet meer uit. Meteen na rust 1-1. Verdediging maait over de bal heen. Waar normaal de rechtsback staat.
Twan ontsnapt en we staan weer voor. Ton draaft en sleurt, Ugur struikelt en valt, Ward gooit de slingerschaar eruit, Boudewijn duwt en trekt, Theo bekijkt, Jeroen doet nog een marathon, Henk probeert in de valversnelling te sprinten, Hans D vult de gaten, Walter vlagt, Maurice loopt warm en even lijkt het of we de voorsprong kunnen vasthouden. Maar niet lang. Joost krijgt de bal. De speler van het jaar. De zelfverklaarde man van iedere match. De beste speler naar eigen zeggen. Pijntje hier, pijntje daar. In de voorbereiding alleen maar aan de telefoon. Zoon uitleggen hoe die moet voetballen. Bezig met de intocht. Met van alles. Sinterklaas Joost geeft de snelle spits, ex-keeper, de bal keurig in de voeten en Quino is kansloos. Twan passeert, sleurt en krijgt weer de bal van Theo. Weer voor. De laatste minuut laat al vijf minuten op zich wachten. Quino haalt een schot fantastisch uit de bovenhoek. Dan weer een corner. Niemand werkt weg, waar normaal de rechtsback staat. De keeper, ex-scheidsrechter, is meegekomen en krijgt de bal. 3-3. En meteen is het afgelopen.

Het was voor de massaal opgekomen toeschouwers (een hele dugout vol) weer een leerzame en vermakelijke middag. Ja, het doet pijn maar je lacht wat

AF

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site