Nieuws - Sport Club Westeinder uit, altijd lastig ! - Vet. 45 1

26 september 2016

Peter Bosz heeft het lastig om zijn  juiste formatie te vinden, maar neem dan Ton Koers.
Het punt is dat zijn selectie zo breed is dat alle plaatsen bijna dubbel bezet zijn.
Hij kan zijn team met de punt naar voren laten spelen, met de punt naar achteren, met Henk in de punt indien nodig , de mogelijkheden zijn ontelbaar.
 
Na een slordig begin, veel discussies van Marko met de tegenpartij , zelfs nog tijdens het vlaggen,  over de leeftijden van hun spelers, volgde direct het hoogtepunt van de wedstrijd.
Daniëllo, in zijn onmiskenbare stijl, kwam weer eens flitsend op aan de rechterkant en met een punt(er) gave , strak aangesneden voorzet, bereikte hij Twan , die vervolgens zo strak inschoot dat de keeper slechts in  slow motion naar de hoek viel en pas enkele seconden nadat de bal het net reeds had getroffen , met een plof op het gras landde.
 
Slechts 3 minuten later was het weer raak, Peter wilde aan zijn doelsaldo werken en dus weer  heel graag scoren maar  de bal raakte helaas de punt van de schoen van een SCW speler en de bal gleed langs de keeper het doel weer in.
De rust in met  0-2 door een klassiek e.d. 
In de rust kwam Hans Poort in het veld en die voegde meteen daad bij zij bijnaam en met een sierlijke actie met de punt van de schoen , schoof hij de bal door de benen van zijn tegenspeler die hem hiermee zeer sportief feliciteerde.
SCW begon te drukken maar de defensie hield goed stand en een tegendoelpunt hing in de lucht. Echter, bal op de lat, bal van de lijn , weer wat schoten tegen Dick en SCW ’s krachten vloeiden langzaam weg terwijl onze trainingsarbeid zijn vruchten af ging werpen. 
Hans, dit keer in een heuse rechte lijn , gaf en een fraaie assist op Ton, die op zijn beurt de bal perfect over de keeper  lobde. Ondanks dat Twan nog probeerde om dit doelpunt te voorkomen kunnen we Ton’s eerste competitie doelpunt noteren.Om deze 0-3 te consolideren werd direct Maurice ingezet om wat meer body in het veld te krijgen wat uiteindelijk ook lukte !
Er waren toch ook wat negatieve puntjes deze zaterdag, er werd weer eens een AFC-er uit het veld gestuurd werd en een ander punt was dat er een speler op het punt stond het veld boos te verlaten. Gelukkig bleef de goed spelende Ugur staan om vervolgens weer eens een bal van de lijn te halen ! 
Verder moet vermeld dat er  weer veel te weinig spelers even bleven hangen om deze knappe overwinnig te vieren.
 
Al met al weer een leuke zaterdag : 0-3, 3 punten in de knip, de meeste punten in de competitie  en dus trots  bovenaan met ……….. de minste doelpunten tegen !
Dick Bijna was weer even Dick op Doel, maar hoe lang nog ?
 
Een speciaal punt om toch nog even te vermelden is dat er zelfs een speler was die zijn reservebeurt een week uit wilde stellen zodat anderen tegen SCW  een hele wedstrijd konden spelen, chapeau !
Ik ga er nu maar een punt achter zetten.
 
Tot donderdag !

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site