Nieuws - Het Mirakel van AFC Vet 45+1 - Vet. 45 1

19 september 2016

Een memorabele dag ,met als grote vraag : ‘ is het een gestolen punt, gewonnen punt , afgedwongen of slechts ‘ mazzel’ ?
Op sportpark Goed Genoeg weer eens een mooi affice  :  AFC vs RKAVIC, aan het eind van het vorige seizoen nog goed voor een  heus AFC debacle !
Met Nickey als strenge maar doch rechtvaardige scheids  (vooral  streng bij het  ingooien) , Maurice als zèèr oplettende vlaggenist (vooral de achterlijn) , een sterke bank  (Ugur-Henk-Sjoerd) en een gezonde dosis gevoel van : “ dit gaat ons niet nogmaals gebeuren “ werden we de 1e helft volkomen zoek gespeeld. 
Met wat kunst en vliegwerk en de goed spelende Alderd en Boudewijn hielden we schade beperkt tot slechts 0-1 en AFC kreeg  zelfs nog enkele goede kansen maar de scherpte ontbrak voorin !
 
In de rust, Dolende Joost was weer eens wat later, enkele omzettingen in het team met als gevolg dat AFC wat meer balans  kreeg  het middenveld en gelijkwaardiger werd aan RKAVIC.
Gelukkig dat de spelers van RKAVIC, waarschijnlijk geinspireerd door onze spitsen , weer een paar keer goed tegen Dick op Doel schoten i.p.v. rustig in een hoek te schieten bleef het tot de laatste minuut 0-1.
Maar toen gebeurde het ‘ het mirakel van AFC vet45+1’ , met slechts nog 20 seconden te spelen en nog èèn hoekschop te nemen, stuurde  AFC de gehele luchtmacht naar voren, Henk-Boudewijn-Hans !
Ballen werden  gekopt, gemist, een scrimmage, ballen werden geblokt, klutsballen en  toen …….een droge knal van Peter en het wonder geschiedde 1-1 !
Het was aftrappen voor RKAVIC en klaar.
 
Op het dakterras ,heerlijk in het zonnetje ,  met wat hapjes, wat koude biertjes ,werd het allemaal nog eens geanaliseerd , was het nu een  ‘ gestolen punt, gewonnen punt, punt afgedwongen of slechts mazzel ? 
We zullen het nooit te weten komen  maar  wat wel  vast staat is dat Peter de nieuwe topscorer is, dat  Dick Bijna , weer bijna de 0 hield  maar dat dit puntje wel hèèl erg lekker voelde !
Tot volgende week !

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site