Nieuws - Uit de startblokken... - Vet. 45 1

5 september 2016

Wie zou denken dat het vlaggeschip van AFC, de 45+Veteranen, het team met de hoogste commissiedichtheid van alle teams, krakend en piepend op gang zou komen, kwam bedrogen uit! Niet het op gang komen is immers bij deze vedetten van weleer het probleem, maar het stoppen.
Zoals ook dit jaar bleek: wéér niemand gestopt!
Maar ja, helaas, moest onze Argentijnse dribbelkoning, tevens organisator van onze buitenlandse trips (reiscommissie), na het seizoenbegin melden dat wij hem volgend jaar moeten gaan opzoeken in Dubai, zodra hij daar een voetbalteam en een gekoeld sportveld heeft gevonden.

DickOpDoel (financiele commissie) was op reis, dus leenden we Evert op doel, en zetten daar dan toch maar Joost (financiele commissie) voor, zodat de tegenstander ergens schrik voor zou hebben. Want dat was nodig: onze vrienden van Buitenveldert hadden zich geroerd op de transfermarkt en Giram overgenomen.
Toch startten de AFC-ers voortvarend en na een doorkopbal van Peter (finaciele commissie) scoorde Ton (Opstellingscommissie) met een bekeken no look rollertje.
Dankzij Elbert (vlagcommissie) werd het 1-1; na rust werd het 2-1 toen Twan (sprintcommissie) Enrique (r.c) in zijn laatste wedstrijd wist te bereiken en hij, Enrique dus, bekeken scoorde.
Dat liet Anthon (medische commissie) na, en ook een paar anderen, maar minder opvallend, zodat Buitenveldert nog tegenscoorde. Marko (eigen spelregelcommissie) probeerde nog de wedstrijd in het slot te gooien door Maurice (bankcommissie) te laten wisselen met Enrique die onder applaus het veld verliet. Maurice dacht dat het voor hem bedoeld was en heeft al buigend de bal niet een keer weten aan te raken.
Er ontbraken natuurlijk veel spelers, oa Ad (bestuurscommissie), Jos (Kynologische commissie). Henk (damescommissie) en Daniel (keeperscommissie).

Maar zo was het ook wel weer even voldoende –tot zaterdag, want toen speelden de basisspelers (basiscommissie) op Spieringhorn om de laatste plekken in het team.
Marko speelde en floot tegelijkertijd, Anthon rolde over het gras, Hans (kwaliteitscontrole commissie) stond steeds waar niemand hem verwachtte, en Nicky (commissie in- en externe betrekkingen) dook daar dan weer op. Ach, het was warm, het gras was te stroef, de bal was te groot, de doeltjes te klein, want anders had Maurice zeker meer dan één keer met het hoofd gescoord. En gelukkig kreeg je er dorst van, die we daarna te Bret konden lessen onder leiding van de drankcommissie (allen).
Zo sloten we een veelbelovende seizoensvoorbereiding met hoge verwachtingen

AF (verwachtingenmanagementcommissie)

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site