Nieuws - 3 Lekkere voetbalwedstrijdjes - sc Heerenveen

12 december 2016

Afgelopen zondag waren er maar liefst 3 wedstrijden achter elkaar tegen 3 geduchte teams. 

Het begon tegen Vitesse, de sterke nummer 4 van dit moment. Een leuke wedstrijd met 6 fanatieke voetballers, en 2 meelevende wisselspelers, die vrij makkelijk met 6-2 werd gewonnen.

Daarna tegen PEC Zwolle, nummer 6, werd het heel spannend met 4 tegen 4. PEC liet Heerenveen duidelijk het spel maken en had een stevige defensie neergezet, waar de schoten en dribbels van de Heerenveen spelers regelmatig op stuk liepen. Als PEC er dan uit kwam, dan kwamen ze ook vaak met 4 man tegelijk voor het Heerenveen doel. De Oh's en Ah's van de meelevende ouders vlogen over de velden. Kansen gingen over en weer en de bal werd door beide ploegen meerdere keren van de lijn gehaald. De ouders langs de lijn schreeuwden hun favorieten toe. Na een lang spannende en gelijkopgaande strijd werd het uiteindelijk 4-2 voor Heerenveen. Dat was leuke wedstrijd & zwaarbevochten overwinning.

De laatste pot tegen FC Utrecht, de huidige nummer 5, wachtte als laatste. Waar enkele weken de vorige Heerenveen - FC Utrecht heel spannend was, leken de Utrechtenaren nu moe van de vorige 2 potjes. Binnen enkele minuten was het al 4-1 voor Heerenveen, waarna dit korte wedstrijdje al vroeg werd afgefloten.

Nathan, Julian, Yul en Can: goed gedaan! Op naar de 'Super Sunday' volgende week: het einde van de eerste seizoenshelft.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site