Nieuws - Argon O23 - AFC O21: 0-3 - Onder 21

23 september 2021

Dinsdagavond 21 september speelde AFC O21 een oefenwedstrijd tegen het O23 team van Argon. Het team uit Mijdrecht , uitkomend in de 1e Divisie  van de O23 competitie, speelde met een aantal ex BVO spelers.  De AFC-selectie mistte deze avond 4 verdedigers. 

AFC speelde de eerste 20 minuten erg sterk. Veel druk en met name via diepgang aan de rechterkant werd vanaf de achterlijn een aantal heerlijke voorzetten afgeleverd.  Een corner vanaf de rechterkant was de inleiding voor de 1-0 voorsprong. Van net buiten de 16 meter werd de bal keurig over de keeper van Argon in de bovenhoek gekruld. Na de treffer werd de druk iets minder al kreeg AFC nog wel een paar uitstekende kansen om de score uit te bouwen. Toch kwam Argon iets beter in de wedstrijd zonder echt gevaar te kunnen stichten. De ruststand was 0-1.

Na de pauze werd er aan beide kanten flink gewisseld. Het spel speelde zich met name op de helft van Argon af zonder dat AFC echt gevaarlijk werd. Argon probeerde er een paar keer uit te komen maar deze pogingen werden in de kiem gesmoord.  De AFC-keeper werd in de tweede helft niet meer getest. AFC scoorde de 0-2 en kreeg ca. 15 minuten voor tijd een penalty om de score verder uit te bouwen. Hoewel de penalty werd gemist betekende dit wél de start van een klein slotoffensief. Er werd nog een aantal goede kansen gecreëerd, de lat werd geraakt en uiteindelijk werd de 0-3 door de spits knap binnen geschoten.

Een nuttige en sportieve oefenwedstrijd. 

De volgende wedstrijd:

Zaterdag 25 september

Competitie O21 - Derde Divisie

Go Ahead Eagles O21 - AFC O21 

Aanvang : 13:30

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site