Nieuws - Aantrekkelijk positiespel - Ajax

27 november 2016

Nadat vorige week onverwacht de ingeplande wedstrijden door het slechte weer werden afgelast, stonden vandaag de inhaal wedstrijden tegen Bayern München en Manchester United op het programma.

Op de AFC website was de laatste uitslag van de wedstrijd tegen Porto verkeerd in de boeken gekomen. Hierdoor is de huidige plaats in de competitie ietwat vertekend. Wij hebben inmiddels de toezegging gekregen dat dit gecorrigeerd zal worden. Ajax bekleed namelijk de vijfde positie.

De eerste wedstrijd vandaag was tegen “FC Hollywood”, de nummer 10. In een leuke aantrekkelijke wedstrijd bleek dat de teams redelijk aan elkaar gewaagd waren en werd er goed tegenstand geboden. In deze spannende wedstrijd wist Ajax uiteindelijk met 6–3 te winnen, maar dat het ook heel anders kunnen uit pakken … De tegenstander had namelijk de domme pech dat ze drie keer op de paal schoten.

De volgende wedstrijd was tegen de nummer 1 uit de competitie, Manchester United. Gelukkig voor Ajax ontbraken er bij de “Red Devils” een paar belangrijke basis spelers, waardoor deze wedstrijd nooit echt een wedstrijd werd. Op eenvoudige wijze werd deze tegenstander opzij gezet en werd er met 8-0 gewonnen.

Tenslotte is het de mannen vandaag gelukt om tegen deze tegenstanders het positiespel verder onder de knie te krijgen. Een paar weken geleden zag je dat het nog een beetje onwennig voor ze was, maar dat er iedere week vooruitgang wordt geboekt. Super leuk om te zien!

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site