Teamfoto AFC JO9-2

Teamfoto AFC JO9-2

Kampioen 1ste klasse 2 (najaar) 2018-2019
Vlnr: Stein Jelles, Damian Jansen, Zeger Weijer, Remco Heijselaar (trainer), Nicolas Dijkstra, Tom van den Bos, Uli Landvreugd (trainer AFC-1), Benjamin Metz, David Maas en Emanuel Boers.

 

Een nipte nederlaag: AFC JO9-2 vs Diemen sv JO9-1

11 mei 2019

Na een korte onderbreking van twee weken, stond er vandaag weer een reguliere competitiewedstrijd (thuis) tegen de JO9-1 van sv Diemen op het programma. Hoewel er gedurende de vakantie wel was door getraind door een aantal spelers, was het in de wedstrijd wel weer even wennen aan elkaar. 

Gedurende de eerste 10 minuten was het spel langzaam, slordig en moest het team er duidelijk weer in komen. De tegenstander maakte hier goed gebruik van zette de JO9-2 van begin af aan onder druk. Na een snel openingsdoelpunt, wist Stein de gelijkmaker er nog in te prikken, maar desondanks werd dit blok met een 1-2 achterstand afgesloten.

Het tweede luik liet eenzelfde spelbeeld zien en door een communicatiefoutje achterin wist Diemen te profiteren en de voorsprong verder te vergroten. Helaas voor AFC wisten zij nog een doelpunt te maken, waardoor de stand bij rust 1-4 bedroeg.

Na de rust hadden de AFC-mannen het spreekwoordelijke licht weer gezien en trokken zij het initiatief in de wedstrijd naar zich toe. Met twee doelpunten van Nicolas en David was de spanning in de wedstrijd terug. Met een 3-4 tussenstand was het geloof in een gelijkspel of zelfs de winst weer terug.

Met opportunistisch spel en lef ging het team de strijd aan om de gelijkmaker te forceren, maar Diemen liet het kaas niet van het brood eten en wist in deze fase er nog een doelpunt bij te prikken. Met nog een doelpunt van Stein leek het er even op of de spanning toch weer terug was, maar uiteindelijk was de resterende tijd te kort om voor een stunt te zorgen. Eindstand 4-5, scoreverloop: Stein (2), Nicolas en David (beide 1).

Volgende week spelen wij onze laatste thuiswedstrijd tegen de JO9-1 van FC Abcoude en dan rest ons alleen nog een uitwedstrijd tegen sv Hoofddorp. Komende week weer lekker trainen en azen op eerherstel tegen FC Abcoude.

Stand

  team G W GL V P DV DT PM
Geen stand bekend

Eigen uitslagen

  datum tijd thuis uit uitslag
Geen stand bekend

Alle uitslagen

  datum tijd thuis uit uitslag
Geen stand bekend (voor de laatste week)

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site