Teamfoto AFC JO8-4

Teamfoto AFC JO8-4

 

AFC JO8-4 op echt gras

30 maart 2019

Vandaag, met echt een prachtig voetbalweertje, staat de uitwedstrijd tegen AMVJ JO8-2 op het programma. En met een bonus: spelend op echt gras en spelend in ons witte uittenue. Alsof het een lente dag is waarop er een zooitje stieren al briesend de wei in wordt gestuurd.

Niet onder controle te houden, die boys van mij! Gelukkig vertaalde zich dit ook naar de wedstrijd, alhoewel de eerste 5 minuten redelijk moeizaam verliepen. Maar daarna was de beer los. En het was niet zozeer omdat de tegenstander zo slecht was, maar echt omdat wij gewoon zo goed waren.

Jakub: een hattrick. Teun T.: een hattrick. Jan: bere sterk keepend. Gregor: strooiend met passjes. Ferre: onvermoeibaar de bal afpakken. Marius: prachtige linkspoot en gescoord. Teun D.: onverzettelijk, mooie acties (helaas niet beloond met een doelpunt). En last but not least Bram: overal op het veld te vinden. Fel en vooruit op de bal spelend, met erg veel inzet, en gaan gaan gaan. Onvermoeibaar. Dat je jezelf haast afvraagt wat de ouders ze te eten hebben gegeven die ochtend? En dat dan resulterend in een 2-9 overwinning. Echt, hiervan sta je als coach te smullen.

Stand

  team G W GL V P DV DT PM
Geen stand bekend

Eigen uitslagen

  datum tijd thuis uit uitslag
Geen stand bekend

Alle uitslagen

  datum tijd thuis uit uitslag
Geen stand bekend (voor de laatste week)

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site