Teamfoto AFC JO13-1

Teamfoto AFC JO13-1

Voorste rij v.l.n.r.: Rayven Bouwman, Rijairo Poulina, Jay de Longte, Max Fabricius (trainer-coach), Tommy Gal, Gyvanni de Jager, Guilliano Arnhem
Middelste rij v.l.n.r.: Rijk van der Vlucht, Daan van den Bos (k), Kobus Ringeling, Ishak Mayda, Jack Velthoven (k), Maurits Scheij
Achterste rij v.l.n.r.: Joost Ringeling (begeleider), Jeremiah Yiadom, Yannick da Souza, Johnny Cornelissen, Sjeng Rutten, Dani Bijlsma (assistent-trainer)

 

‘Het geheim van de opmars’

26 november 2018

Na een ‘bewogen’ seizoen start is de 013-1 met een opmars bezig: 5 punten uit de laatste 4 wedstrijden!

Met de hoogtepunten: winst uit tegen Zeeburgia (1-2) en gelijk spelen uit tegen nummer 2 N.E.C. (0-0) en uit tegen de nummer 1 Willem II afgelopen zaterdag (1-1). Waarbij winst op Willem II zeker mogelijk was gezien de kansen.

Wat is het geheim?

Is dit het effect van de wisseling in trainer/coach? is het een andere spelwijze? zijn het de spelers? nou ja uiteindelijk wel maar het geheim zit hem in de pannenkoeken van Fatima!

Uitleg: in de bus op weg naar de tegenstander verzorgt Fatima elke keer heerlijk verse pannenkoeken voor onze jongens. En wat blijkt, na het eten van de pannenkoeken zijn ze niet meer te houden. Met veel speelvreugde en strijd zijn ze steeds elke tegenstander de baas.

Helaas zijn we daar niet eerder achter gekomen, anders zouden we nu niet onderaan strijden om nog in de huidige Divisie te blijven. Maar wie weet?! We hebben nog 2 spannende wedstrijden te gaan: thuis tegen Almere City en uit tegen PEC Zwolle. Tegen beide tegenstanders hebben we kans te winnen. Als de huidige 2 tegenstanders boven ons alles verliezen maken we mogelijk nog een kans. Op basis van de laatste wedstrijden verdienen ze het om in de 1e Divisie hoog te blijven.

We houden jullie op de hoogte en kom ons aanmoedigen zaterdag 8 december thuis om 12.30 tegen Almere City !

Stand

  team G W GL V P DV DT PM
Geen stand bekend

Eigen uitslagen

  datum tijd thuis uit uitslag
Geen stand bekend

Alle uitslagen

  datum tijd thuis uit uitslag
Geen stand bekend (voor de laatste week)

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site