Teamfoto AFC Vet. 45+ 2

Teamfoto AFC Vet. 45+ 2

Voorste rij v.l.n.r.: Eddie Tao Lie, Ties Scheepers, Ton Koers, Maurice Koster, Menno van Dorp, Sjoerd Zomer, Ugur Sarikaya
Achterste rij v.l.n.r.: Joost van Dolen, Joost Peters, Peter van Leeuwen, Dick Rijna, Elja Rengers, Mario Fan, Alex Goekjian, Anthon Fasel, Daniello Cohen, Theo Temmink, Hein de Vries, Marcel Koster, Hans Pront. Daniëllo Cohen,
Op de foto ontbreken: Daniël Engelberts, Boudewijn Zomer, Nicky Hekster, Twan Rovers, Ward de Wit, Jos Willems, Amit Levy, Eduardo Mendes da Mello Silva, Jeroen Jansen, Maarten Blokland

 

Weermannetjes

30 november 2022

Misschien kennen we het niet meer, maar je had ooit van die kleine huisjes,met twee deurtjes. Bij de voorspelling van goed weer kwam het ene poppetje naar buiten, bij slecht weer het andere. En bij twijfel bleven ze dus maar heen en weer gaan.
Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd tegen Arsenal, dat voor het begin van de competitie de bekerwedstrijd had gewonnen, maar toen waren we niet compleet en ook niet zo ingespeeld als we nu dachten te zijn. Dachten we.

Lange tijd ging het gelijk op: Arsenal had wat meer de bal, maar wij hadden de beste kansen. Die dan steeds niet in een doelpunt werden omgezet. En je weet wat er dan gebeurt: eerst werd er slecht verdedigd bij een corner (1-0) en daarna gaf DJoost gul de bal mee aan drie tegenstanders, die ondanks Twan toch nog wisten te scoren (2-0). Dat werd ook de ruststand. Waarna gewisseld werd.

Menno had zijn knie niet mee en zegde af, dus kwam Alex G er toch in, Dick Bill was al uitgevallen, Ugur wilde er uit maar toch ook weer niet, en later toch nog voor Daniello, Ton was er niet en Hans wel, en Hans wilde er wel in, maar toen weer niet en toen toch weer wel, Guy ging er uit, Ward er in, en Elja er uit, Alex ook (Alex B) maar kwam er later weer in voor Ward, en waarschijnlijk ben ik er nog een paar vergeten. En toen kwam ook nog PJoost, die meteen een wereldpass gaf, die door Alex (G) werd afgerond: vorige week een assist, nu een doelpunt!

Door alle gewissel viel het niet zo op dat Arsenal intussen drie keer had gescoord, maar ja je kunt ook niet alles zien. Gelukkig laat het spel nog veel ruimte voor verbetering!

Stand

  team G W GL V P DV DT PM
Geen stand bekend

Eigen uitslagen

  datum tijd thuis uit uitslag
Geen stand bekend

Alle uitslagen

  datum tijd thuis uit uitslag
Geen stand bekend (voor de laatste week)

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site