Teamfoto AFC sc Heerenveen

Teamfoto AFC sc Heerenveen

 

4 trotse kampioenen

19 december 2016

Afgelopen zondag was de beslissende wedstrijd dag: als ook de laatste 3 wedstrijden gewonnen konden worden, dan waren Nathan, Julian, Yul en Can 'Eredivisie Kampioen'!

De mannen hadden er veel zin in om op deze mooie zondag lekker met elkaar te voetballen.

 

De eerste pot was tegen FC Twente. Met een 4-tegen-4 variant stond het hele speelveld vol, waarbij de jongens lekker op dreef waren en de teller op 12-1 stopte.

De volgende wedstrijd was de noordelijke streekderby: ons Heerenveen tegen de nummer 3 FC Groningen, die gebrand was op revanche voor de vorige 3-1 nederlaag. Ondanks dat FC Groningen tijdens de wedstrijd een paar keer gevaarlijk bij onze goal kwam, vlogen deze keer de ene na de andere bal in het Groningse doel. Het werd een verrassend makkelijke wedstrijd, waarbij Heerenveen binnen het kwartier uitliep naar 8-1. 

Nog één laatste wedstrijd, die de mannen perse wilden winnen: tegen PEC Zwolle op veld 3, waar reputaties sneuvelen. PEC had 'de bus goed voor het doel geparkeerd', maar Can, Yul, Julian en Nathan waren ontketend. Onder luid gejuich van vele toeschouwers, die al binnen de hekken aan de rand van het veld beide teams stonden te aan te moedigen, dribbelden en schoten de jongens zich naar een 14-1 overwinning. Lekker gevoetbald én kampioen. 

 

Apetrots kregen de mannen een medaille opgehangen, waarna in het clubhuis nog een podium huldiging met bekers volgde. 

 

Het was een heerlijk voetbal seizoen. Mede namens Yul, Nathan, Julian en Can bedanken we alle andere teams voor de leuke wedstrijden, alle ouders voor de gezellige sfeer langs de lijn en bovenal Lars & collega's voor de goede organisatie!

 

Fijne dagen gewenst en tot volgend jaar!

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site