Teamfoto AFC FC Twente

Teamfoto AFC FC Twente

 

Nieuw seizoen, goed begin!

6 februari 2017

Tijdens de lange winterstop  heeft FC Twente een nieuwe selectie samengesteld met 4 topspelers, weggeplukt uit verschillende teams: Dylan Desai, Jayden Starke, Ebe van Riesen en Can Rote. Veel talent, sterke dribbelaars & verdedigers met een hoop enthousiasme.

De mannen van FC Twente zijn weer klaar voor een heerlijk voetbalseizoen! 

 

De eerste wedstrijd was - net als vorige week - tegen FC Utrecht. Een week geleden werd dat een hele spannende 4-3 overwinning. Deze keer liep de wedstrijd anders. Ebe junior maakte na een goede voetbeweging een prachtige openingsgoal. En Can en Jayden dribbelden en scoorden er lekker op los, terwijl Ebe verdedigend goed ingreep. Knap was dat de 3 mannen elkaar steeds vaker de bal mooi in de voeten konden overspelen. De overwinning werd dan ook makkelijker dan vorige week: 19-2.

 

Het vervolg was tegen het altijd gevaarlijke Vitesse, waar de jongens een aantal oud-ploeggenoten tegenkwamen. Vitesse kwam er een aantal keer goed door en scoorde 3x,Can, Jayden & Ebe maakten er meer: 15-3.

 

Aansluitend speelden de jongens van Twente én Vitesse samen tegen hun vaders: een wedstrijd die de 6 mannetjes dik wonnen!

 

Dylan moeste de seizoensopener helaas missen. We hopen hem volgende week weer aan boord te hebben voor opnieuw een lekkere voetbalmiddag.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site