Nieuws

Kozakken Boys beste amateurclub van Nederland

Door op 7 mei 2017 om 11.30

Kozakken Boys heeft zich zaterdagavond zekergesteld van de tweede plek in de Tweede Divisie. Na een 3-0 overwinning op UNA zijn de Boys de hoogst geklasseerde amateurploeg in de voetbalpiramide.

Moeizaam
Het duel met het tegen degradatie strijdende UNA kwam moeizaam op gang. Kozakken Boys werd geacht het spel te maken, maar was te onnauwkeurig om voor rust al een grote tussenstand neer te zetten. Het bleef bij 1-0 door een goal van Medhanie Habtemariam, die op aangeven van Mendes Moreira scoorde.

Wéér Lukoki
De tweede helft probeerde UNA het spel over te nemen, maar op wat lange ballen na werden de gasten niet gevaarlijk. Madjer Lukoki zorgde, net als vorige week in Spakenburg, met zijn invalbeurt tien minuten voor tijd voor spektakel. Op de brommer scoorde Lukoki zowel de tweede als de derde Werkendamse treffer.


Interviews met trainer Danny Buijs en Gwaeron Stout.

Volgende week speelt Kozakken Boys in Lienden tegen de eveneens uitgespeelde FC. De echte spanning ligt op het duel tussen UNA en HHC Hardenberg, welke uit gaan maken wie zich definitief veilig speelt.

Samenvatting Kozakken Boys - UNA (3-0).

Bron: website Kozakken Boys

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site