Nieuws

Kozakken Boys wint in Spakenburg

Door op 29 april 2017 om 22.35

Kozakken Boys heeft zaterdagmiddag met 1-2 gewonnen op bezoek bij Spakenburg. Hoewel met een man minder, won Kozakken Boys in de laatste minuut dankzij een treffer van Madjer Lukoki.

Ignacio
Met Pollemans weer terug in het centrum van de verdediging, begonnen de Boys sterk aan het duel. Oud-Spakenburger Raily Ignacio scoorde de verdiende 0-1, waarna Kozakken Boys naliet de voorsprong voor rust al te vergroten.

Tegen verhoudingen in
Net na rust kantelde de wedstrijd, toen arbiter Martens een strafschop toekende aan Spakenburg en Van Nuland van het veld stuurde. Invaller Hendriks scoorde vanaf 11 meter tegen de verhoudingen in de gelijkmaker.

Zowel Spakenburg als Kozakken Boys gingen vol voor de winst, wat een mooi voetbalgevecht opleverde. De thuisploeg werd regelmatig gevaarlijk, terwijl ook de Boys met aanvallende wissels voor kansen zorgde.

Winnende
In de absolute slotfase was het Madjer Lukoki die de massaal meegereisde Kozakken-supporters liet juichten. Een lange bal van Sönmez bracht de invaller in stelling om de winnende te scoren. Na het feestgedruis kreeg Ignacio, toen al gewisseld, een rode kaart.

Bron: website Kozakken Boys

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site