Nieuws

De Treffers laat het afweten tegen degradant

Door op 29 april 2017 om 21.40

Na de wedstrijd gingen de complimenten terecht naar Jong FC Twente. De ploeg staat stijf onderaan in de Tweede Divisie en is al weken gedegradeerd. Zij lieten echter wel zien dat voetbal geen plichtpleging is maar plezier. Dit viel De Treffers zaterdagmiddag op alle fronten te verwijten.

De ploeg van Anton Janssen liet zien dat de officieuze titel ‘Beste amateurclub van Nederland’ enkel bij de supporters leeft en dat, wat betreft de spelers, het seizoen niet snel genoeg voorbij kan zijn.

Vanwege bovenstaande tekst houden we het dit keer kort. Heel kort. We nemen hierbij de instelling van zaterdagmiddag op het veld aan.
Jong FC Twente kwam voor rust (38e minuut) op voorsprong door een afstandschot van Thijs van Hofwegen. De Treffers kreeg wel kansen en had wellicht recht op een strafschop maar die werd niet gegeven. Robin Janssen viel voor rust uit na een duel waarin hij een voet in zijn gezicht kreeg. Met waarschijnlijk een gebroken kaak moest Robin naar het ziekenhuis.

In de tweede helft liep het slimme team van Paul Bosvelt via Junte en twee keer Schmidt uit naar 4-0. Invaller Remy Raterink kopte de eretreffer binnen na een corner van Bas Hendriks.

De Treffers zal met een slecht gevoel de terugreis gaan maken naar Groesbeek. De mannen hebben 1,5 uur de tijd om na te denken of ze de laatste twee wedstrijden voor het publiek er nog iets van willen maken.

Bron: website De Treffers

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site