Nieuws

Daverende verrassing UNA (2-3 winst bij Katwijk)

Door op 23 april 2017 om 17.40

De beginfase was voor de thuisploeg, die al na 5 minuten de paal raakte van het door Petar Petar Stoskovic verlaten doel. Tien minuten later nam UNA verrassend over. Mart van de Gevel lanceerde met een fraaie dieptepass rechtsbuiten Benjamin van Wanrooij; diens even precieze voozet kwam weer bij van de Gevel terecht, waarna de spits beheerst binnenschoot: 0-1.
In de volgende 2 minuten was UNA zeer dicht bij uitbreiding van de score maar doelman Mark de Vries redde 2 maal knap. In de 32e minuut trok Katwijk gelijk door Mike van den Ban (1-1).

In de 2e helft geraakte UNA onder grote druk en kwam een paar keer goed weg. Maar in de 59e minuut knalde Nick Tielemans UNA toch naar een voorsprong: 1-2. Een briljante actie van de pas ingevallen Rob van Boekel, die zich eerst met een technisch hoogstandje ontdeed van zijn tegenstander en daarna met een geweldige stiftbal ook doelman Mark de Vries verraste, bracht UNA uitzicht op een verbazende zege: 1-3. Die kwam er ook, ondanks benauwde momenten voor het Zeelster doel, en nog een tegentreffer door Robert Suzan (2-3). Daarmee doet UNA goede zaken richting lijfsbehoud.

Bron: website UNA

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site