Nieuws

Kozakken Boys wint van degradant

Door op 9 april 2017 om 23.05

Kozakken Boys heeft zaterdagmiddag met 0-3 gewonnen op bezoek bij Jong FC Twente. Mede dankzij een vroege treffer van Mendes Moreira hadden de Boys geen kind aan de beloften.

In Tweede Divisie-onwaardige omstandigheden wist Kozakken Boys de thuisploeg direct met de rug tegen de muur te drukken. Nadat Jongeneel de doelman van de Tukkers al serieus aan het werk had gezet, was het in de derde minuut via Ahmad Mendes Moreira alsnog raak. Jong FC Twente kwam de gehele eerste helft niet aan aanvallen toe en de 0-2 was dan ook niet verwonderlijk. Op aangeven van Stout werd het voor rust nog 0-2 via Ahmed El Azzouti.

In de tweede helft liet Jong FC Twente zien weldegelijk goed te kunnen voetballen. Desondanks werd doelman Den Hartog niet serieus getest. Invaller Abdulsamed Abdullahi besliste het duel vlak voor tijd, toen andere invaller Pollemans de bal netjes terug kopte. Dankzij de overwinning van Spakenburg op Jong AZ viel hiermee het doek voor de thuisploeg, dat volgend seizoen zal uitkomen in de Derde Divisie.

Bron: website Kozakken Boys

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site