Nieuws

Jong Sparta komt niet verder dan gelijkspel

Door op 9 april 2017 om 23.00

De zegereeks van Jong Sparta Rotterdam is geëindigd in Haarlem, waar de Koninklijke HFC de beloftenploeg van Sparta op 1-1 hield.

In de eerste helft in de Noord-Hollandse hoofdstad was het weer aantrekkelijker dan de wedstrijd, die allerminst enerverend was. Beide ploegen konden nauwelijks tot kansen komen en de 0-0-ruststand was een erg logische. Deze hield na de pauze niet lang stand, want al na vijf minuten vond Iván Calero Ruiz het hoofd van Ragnar Ache, die voor zijn vijfde goal in de laatste vijf Tweede Divisie-duels tekende.

De tweede helft zou hierna interessanter blijken dan de eerste was, met een HFC en Jong Sparta dat allebei in fases de bovenliggende partij was. De meesten hiervan waren voor de thuisclub, dat een kwartier voor tijd de gelijkmaker aan liet tekenen, nadat Carlos Opoku vanaf elf meter zijn kalmte bewaarde en Ricardo Kieboom de verkeerde hoek in stuurde. Deze stand viel ook na afloop op het scorebord te lezen zijn, omdat de treffer die invaller Lovette Felicia in de blessuretijd voor zijn rekening nam geannuleerd werd, wegens buitenspel. 

Bron: website Sparta

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site