Nieuws

Doek valt voor Jong FC Twente in Tweede Divisie

Door op 9 april 2017 om 22.55

Jong FC Twente leed zaterdagmiddag op het Trainingscentrum in Hengelo een nederlaag tegen Kozakken Boys (0-3). Door dit verlies en de winst van Spakenburg, viel zaterdagmiddag voor Jong FC Twente het doek in de Tweede Divisie. Komend seizoen komt het beloftenteam van FC Twente uit in de Derde Divisie. 

Voor rust was Kozakken Boys de betere ploeg. Door doelpunten van Mendes Moreira en El Azzouti nam de ploeg uit Werkendam een 2-0 voorsprong. Na rust kwam Jong FC Twente beter in het spel. Dat resulteerde in een aantal mogelijkheden, maar doelpunten bleven uit. Kort voor tijd zorgde Abdullahi met de 0-3 voor de beslissing.

Trainer Paul Bosvelt toonde zich teleurgesteld over de nederlaag, die tot gevolg had dat degradatie een feit werd. “We beginnen vandaag te slap, komen snel op 1-0 achter. Vervolgens spelen we de eerste helft niet goed. Na rust ging het beter, maar dan sta je al op een 2-0 achterstand. We krijgen wel mogelijkheden, maar slagen er niet in te scoren. Dat gebrek aan scorend vermogen en defensieve kracht is eigenlijk iets wat dit seizoen steeds terug kwam. Ook vandaag wilden we graag laten zien wat we waard zijn, maar wanneer je zo aan de wedstrijd begint lukt dat niet. Natuurlijk is het niet alleen vandaag dat we te kort kwamen. Dat is een gegeven van het hele seizoen. Na de winterstop was er wel een verbetering zichtbaar, maar toen was de achterstand op de andere teams al te groot. Dat het verlies van vandaag resulteert in degradatie is natuurlijk een grote teleurstelling voor ons allemaal.”

Jong FC Twente – Kozakken Boys 0-3 (0-2)

Bron: website FC Twente

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site