Nieuws

Barendrecht wint bij UNA: 3-2

Door op 9 april 2017 om 22.40

Barendrecht heeft zaterdagavond een zwaarbevochten zege gehaald bij UNA. In Veldhoven, onder de rook van Eindhoven, werd het 2-3. De rood-witten stonden na 39 minuten met 3-0 voor, maar lieten de Brabanders terug komen. Uiteindelijk kwam UNA niet verder dan twee tegentreffers. De ploeg van trainer Adrie Poldervaart blijft zo een middenmoter in de Tweede Divisie.


De oefenmeester kon zaterdag niet beschikken over de geblesseerde Joey Jongman. Wel keerden Tim Eekman en Yorik van Deelen terug in de basiself.

Barendrecht kende een droomstart in Veldhoven, al na 44 seconden was het 0-1 door Melvin Winterberg. In de achtste minuut redde UNA-keeper Jurgen Pickers op een inzet van Ramy Salem. Tim Eekman stuitte ook op de Brabantse doelman.

Een tegenslag voor Barendrecht toen Donny Navajas Sanchez na 19 minuten geblesserd moest afhaken. Richie Basoski was zijn vervanger. Barendrecht-doelman Marc van Splunter redde knap na een vrije trap van UNA-speler Jeroen Stottelaar.

Tegen de rust sloeg Barendrecht twee keer toe. Eerst mocht Tim Eekman een strafschop benutten na een overtreding op Daniel Esajas, 0-2. Het was de tiende treffer van de topscorer dit seizoen. Het kon niet op, want Bas Mourits maakte er een minuut later 0-3 van. Toch deed UNA vlak voor de onderbreking nog wat terug, Mart van de Gevel tikte de 1-3 binnen.

Na de rust kreeg Daniel Esajas een kans na aangeven Danny Monster, het werd een corner. UNA kwam na een uur zo maar terug in de wedstrijd toen Niek van Boekel voor 2-3 zorgde. Barendrecht moest met nog een half uur te geven tocn nog aan de bak.

Nog een roerige slotfase met opstootjes en gele kaarten bleef Barendrecht toch overeind en nam drie punten mee naar huis.

Bron: website Barendrecht

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site