Nieuws

Ruime nederlaag voor FC Lienden in Katwijk

Door op 20 maart 2017 om 11.05

FC Lienden staat weer met beide benen op de grond. Aan de goede reeks wedstrijden kwam in Katwijk een abrupt einde. Tegen een niet eens geweldig spelend vv Katwijk leed de formatie van trainer Hans Kraay jr. een kansloze en volledig terechte 4-0 nederlaag. De grootste nederlaag van dit seizoen was het gevolg van een collectief falen op alle fronten.

FC Lienden was vol goede hoop en vertrouwen naar Katwijk afgereisd. De ploeg was de laatste weken aan een goede serie bezig, Katwijk verkeerde  na de winterstop duidelijk in mindere vorm en de Liendense ploeg had tot deze wedstrijd nog nooit een competitieduel verloren bij v.v. Katwijk. Het was al gauw in de wedstrijd duidelijk dat het in het natte Katwijk een kansloze missie ging worden voor FC Lienden. Vanaf het beginsignaal maakte de ploeg een apathische, ongemotiveerde en matte indruk. Vooral op het middenveld werd niet thuis gegeven. Tegen de naar hun vorm zoekende thuisploeg werd volledig achter de feiten aan gelopen en vv Katwijk werd wel een heel gemakkellijke middag bezorgd. Dat de ruststand 1-0 was voor de thuisploeg was een meevaller voor de Betuwse ploeg die pas in de 45eminuut voor het eerst in kansrijke positie voor het Katwijk doel kwam. Van dichtbij zag Abderrahim Loukili zijn inzet tegen de onderkant van de lat belanden.

Wie in de 2e helft een ander FC Lienden zou verwachten kwam bedrogen uit. De ploeg gaf opnieuw niet thuis, speelde slecht en kwam in het stuk  niet voor.  Kinderlijk eenvoudig kon de thuisploeg van trainer Dick Schreuder de score opvoeren tot 4-0. De trouwe FC Lienden supporters waren voor het laatste fluitsignaal al teleurgesteld en gefrustreerd over de collectieve wanprestatie afgedropen. Een offday hebben kan gebeuren maar wat de ploeg in Katwijk liet zien was Tweede divisie onwaardig. Voor de wedstrijd wilde FC Lienden graag omhoog kijken op de ranglijst. Feit is dat het gat tot de degradatiezone nog steeds overbrugbaar is en de verschillen in het rechterrijtje klein blijven. Om zich definitief weg te spelen van de onderste regionen zal uit een ander vaatje getapt moeten worden dan wat deze zaterdag in Katwijk getoond werd. As zaterdag komt het op de voorlaatste plaats staande HHC Hardenberg op bezoek in Lienden. Deze wedstrijd begint om half vier ’s middags.

Bron: website FC Lienden

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site