Nieuws

Trainingen in de weken van 30 april en 7 mei

Door jeugdcommissie op 23 april 2018 om 16.25

Met de meivakantie voor de boeg (voor sommige leden is dit zelfs twee weken) en de examenvoorbereidingen in de bovenbouw, weten wij dat de trainingsopkomst een probleem kan worden.
Wij hebben besloten de trainers van de (semi-)selectieteams hier flexibiliteit te geven. Zij kunnen met het oog op de verwachte aanwezigheid en het voetbalprogramma dat zij voor de boeg hebben, de komende weken afwijken van het aantal trainingen.
Ook mogen trainingen met andere teams worden samengevoegd, om voldoende spelers te houden voor een goede training.
De keeperstraining kan door de coördinator ook worden aangepast, rekening houdend met het aantal aanwezige keepers.

De trainer zal eventuele wijzigingen zelf met de spelers communiceren.

Voor de trainingen van niet-selectieteams in de bovenbouw geldt in principe hetzelfde. In overleg met de coördinator kan gedurende die twee weken worden afgeweken van het bestaande schema.

De training in de onderbouw van niet selectieteams zal op woensdag 2 mei van 15.00-16.00 uur zijn, in de vorm van een instuiftraining. De Champions League training vindt aansluitend plaats om 16.00 uur.

In de week van 7 mei wordt het reguliere schema weer gehanteerd.

Voor de zekerheid vermelden wij nog dat alle trainingen op 4 mei NIET doorgaan in verband met Dodenherdenking. Geïnteresseerde jeugdspelers en hun ouders/begeleiders zin van hare welkom om aanwezig te zijn bij de herdenking bij AFC die om 18.00 op ons sportpark plaatsvindt.

Bovenstaande geldt zowel voor de jongens als voor de meisjes.

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site