Nieuws

Meisjes- en Vrouwenvoetbal: Wegens succes uitgebreid!

Door Loraine Parsser op 26 mei 2015 om 22.30

In augustus 2014 begon het allemaal: de eerste meisjes en vrouwen startten met de training op de velden van AFC. Spanning? Ja. Enthousiasme? Nou en of! Het was nieuw en spannend voor AFC maar zeker ook voor de speelsters.

Iedereen was erg enthousiast en met frisse energie gingen wij er tegen aan. Na wat vragende blikken van een aantal jongens richting de speelsters, was na een week iedereen al gewend aan elkaar. Een grote stap was gezet.

Eenmaal onderweg in het seizoen leerden de vrouwen AFC kennen als een gezellige en warme club. Hoogtepunten waren het bekende Kienen en het Vrouwen Jaardiner.

Ook voetballend wisten de meisjes en vrouwen zich in de kijker te spelen. De Meisjes F1 ontwikkelde zich al snel tot een sensatie binnen de club.

De positieve ontwikkelingenbinnen de Meisjes B1 en het altijd gezellige Vrouwen 1 team waren ontzettend mooi om te zien.

Na het eerste jaar kunnen wij concluderen dat het vrouwenvoetbal op AFC een succes is; de meisjes F1 en meisjes B1 werden zelfs Kampioen! Vrouwen 1 behaalde een mooie 7e plek. Een knappe prestatie. Vanwege het groeiende enthousiasme en de goede resultaten breiden wij uit. Er komen twee vrouwen teams, een F1 en F2 en een B1 en B2.

Wil jij ook deel uitmaken van deze leuke ontwikkelingen, gezelligheid en enthousiasme binnen AFC? Meld je dan snel aan!

 

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site