Nieuws

AFC 1 seizoen 2018-2019

Door BD op 28 maart 2018 om 16.55

Het verheugt de commissie Topamateurs van AFC te kunnen bekendmaken dat de volgende spelers hebben bevestigd ook in het seizoen 2018-2019 deel uit te maken van de A-selectie van AFC.
Patrick Zonneveld, Joey Potveer, Rob Rietveld, Sam Nijpels, Thomas van den Houten, Mark van den Boogaart, Milan Hoek, Derre Kwee, Raily Ignacio, Melvin Grootfaam, Tommie van den Brink en Mathijs Jesse. Met de overige spelers hoopt de commissie de gesprekken op korte termijn af te ronden.

Daarnaast is de commissie ingenomen met het feit dat Daan Sutorius  (links op foto) en Pepijn Veerman (rechts op foto)  (beiden nu zaterdag 1) komend seizoen terugkeren in de selectie van AFC 1

 


en dat aanvaller Fouad Belarbi (links op foto), die onder onze nieuwe trainer-coach Uli Landvreugd uitkwam voor vv Eemdijk overkomt van USV Hercules, terwijl Moiz da Silva (rechts op foto)  de overstap maakt van AFC O/19 naar AFC 1!
Welcome (back) boys!

 Tenslotte, wij wensen onze jongens o.l.v.captain Magid Jansen en trainer Andre Wetzel HEEL VEEL succes a.s. zaterdag 31 maart tegen VVSB in Noordwijkerhout, aanvang 18:00 uur.

Wij hopen dat veel AFC-ers Ons Eerste komen ondersteunen – zie ook de voorbeschouwing elders op onze website.

Namens het bestuur van AFC,

Commissie Topamateurs

Bob Duis

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site