Nieuws

Parkeren rondom ons sportpark

Door HK op 7 maart 2018 om 10.55

Het AFC-bestuur wil hierbij alle leden en bezoekers attenderen op de gewijzigde bereikbaarheid en parkeersituatie rondom ons sportpark:

- parkeerterrein P15 aan de westkant van ons sportpark is vanaf begin januari alle dagen van de week uitsluitend toegankelijk voor Werkverkeer van de aannemer en AFC-pashouders op het afgesloten parkeerterrein. Waarschuwing: de Gemeente zal vanaf heden ook in het weekend via Gemeentelijk Dienst Handhaving toezicht houden en bij overtreding overgaan tot bekeuren c.q. de wegsleepregeling.

- parkeergebied Vivaldi aan de oostkant van ons sportpark is vanaf heden het gebied waar AFC-leden en bezoekers kunnen parkeren. Dit kan of op de openbare weg of in de nieuwe ondergrondse parkeergarage naast het gebouw van Ernst & Young. Op het moment dat AFC een getekende overeenkomst met Q-Park heeft afgesloten zullen daar in het weekend tegen gereduceerde parkeertarieven 200 plekken beschikbaar zijn. Dit is op dit moment helaas nog niet het geval. Wij houden u hierover op de hoogte.

- inzake doordeweeks parkeren willen wij alle leden en bezoekers er op attenderen om niet op het speciale parkeerterrein van de Kindercampus Zuidas te parkeren. Lees hier meer daar over.


Wij verzoeken u allen om overlast en ongemak te voorkomen door het bovenstaande op te volgen. Het sportpark zit in een transitiefase en helaas hoort daar enig ongemak en overlast gedurende een aantal maanden bij. Wij hopen op uw begrip en danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

Henny Kottmann,
verenigingsmanager AFC.

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site