Mini WK-koorts!

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert AFC wederom het jaarlijkse mini-WK. Traditiegetrouw is dit de afsluiter van het voetbalseizoen. Een dag waarop alle jeugdspelers van AFC t/m de O13 met elkaar een leuke en sportieve dag beleven en spelers elkaar beter kunnen leren kennen. Alle spelertjes worden verdeeld over de verschillende landen, ongeacht niveau of leeftijd en verbonden door hun AFC hart gaan de landen gezamenlijk de strijd aan om de wereldcup!

Voor de Eredivisie & Champions League is het van 9:30-13:30 uur. En voor de O8 t/m O13 pupillen is het  van 9:30-16 uur.

Ook dit jaar zal er voor de spelers en toeschouwers weer van alles te doen, te eten en te drinken zijn op het terras en in het clubhuis. Daarnaast zal er ook weer van alles te koop zijn in de AFC-fanshop-stand zodat je bij alle competitiewedstrijden en het ongetwijfeld wederom succesvolle bekerseizoen goed voor de dag kunt komen!

Tussen 6 & 16 mei kunnen de voetballers ingeschreven worden voor het mini WK. Hou de AFC site in de gaten.

Het succes is uiteraard ook dit jaar weer afhankelijk van de hulp van vrijwilligers.

Bij deze alvast een oproep aan iedereen die ‪op 15 juni enkele uurtjes zou willen helpen om de kinderen een mooie dag te bezorgen. (Svp aanmelden via marijegijzel@hotmail.com )

Bij voorbaat dank namens de AFC evenementencommissie
(Claudia, Joanie, Louise, Karin, Marja, Nicky, Robine & Marije)