Impressies Sponsor bijeenkomsten

Vanwege Covid-19 zijn er afgelopen jaar geen sponsor activiteiten geweest.

Lancering Business Club AFC!
AFC is meer dan alleen voetbal!
Op 30 januari 2020 is AFC ook het domein geworden van DÉ nieuwe Business Club; De AMSTERDAMSCHE BUSINESS CLUB (ABC).
De Amsterdamsche Business Club (ABC) is een initiatief van de Amsterdamsche Football Club (AFC). De ABC is opgezet om éénieders zakelijk netwerk te vergroten door middel van het ondernemen van activiteiten en bezoeken van evenementen in select gezelschap.
Deze club is alleen toegankelijk voor beslissingsnemers (bedrijfseigenaren en CEO’s) en leden van het senior management binnen grote bedrijven.

Zie in ons AFC Fotoalbum de foto's van de eerste bijeenkomst. Klik hier. 
 

Sponsor avond op 14 december 2017

AFC GOES AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

Ondanks de koude avond was het AFC GOES AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL bestemd voor de AFC Vriendelijke Bedrijven en bordsponsoren een warm evenement!
Bij aankomst werd men meteen opgewarmd door de vuurkoven bij de ingang en kwam men via een rode loper stijlvol het schitterende pand van Gassan Diamonds binnen. Aldaar werd men hartelijk ontvangen door Mariette Nienhaus van AFC’s Commerciële Commissie en werd men getrakteerd op een lekker glaasje bubbels aangeboden door bordsponsor De Logie, wijnkopers sinds 1848.

Tijdens de borrel met wijnen van De Logie in de Rolex & Gassan Boutique kwam men ogen te kort om alle mooie horloges en juwelen te bewonderen.
De avond werd geopend door gastheer Benno Leeser, die in het kort de geschiedenis van zijn bedrijf Gassan weergaf en vervolgens nam Ronald Koster, voorzitter van de Commerciële Commissie, het woord om alle AFC Vriendelijke partners, de bordsponsoren, Ereleden en bestuursleden voor te stellen.
De twee nieuwe AFC Vriendelijke Bedrijven: Ebury (in de persoon van Peter Post) en Heeren Makelaars (Eran Hausel) werden nog even extra in de schijnwerper gezet en zij konden hun bedrijf voorstellen aan de rest van de aanwezigen.

Na een uurtje werd de mooie locatie van Gassan Diamonds ingeruild voor de sfeervolle salonboot ‘De Multatuli’ van Rederij der Nederlanden.
Als "entreebewijs" kreeg men allemaal een verlichte AFC button die zorgde voor veel lachende gezichten! Eénmaal aan boord ontbrak het ook aan niets. Het was lekker warm, het walking diner, bestaande uit 6 gangen, was overheerlijk, de sfeer optimaal en het ondertussen bekijken van de mooie kunstzinnige objecten van het Amsterdam Light Festival langs de route door de vele grachten en het IJ gaf het geheel iets magisch.
Kortom, een evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is! De afwezigen hebben werkelijk iets gemist.
Hans Elias

Foto’s van Mariette Nienhaus en Dick Rijna zijn te zien in ons AFC Fotoalbum of klik hier
Door op een foto te klikken wordt deze vergroot en met het pijltje rechts > kan men doorbladeren (voor PC en laptop).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 april 2017 WELCOME TO THE FUTURE EVENEMENT

De Commerciële Commissie van AFC  wilde een keer op een andere manier een evenement voor haar sponsoren organiseren.
Toen één van de AFC Vriendelijke bedrijven van AFC, in dit geval BMW/MINI Amsterdam, aanbood om hun locatie daarvoor beschikbaar te stellen, was de keus dan ook snel gemaakt!
Om het evenement nog meer cachet te geven werd een thema bedacht en zo kwam het WELCOME TO THE FUTURE EVENEMENT tot stand.

Op woensdag 19 april togen zo'n 45 tal AFC Vriendelijke bedrijven, bordsponsoren, potentiële sponsoren, Ereleden, bestuursleden en de leden van de Commerciële Commissie dan ook naar het indrukwekkende architectonische, duurzame pand van BMW/MINI Amsterdam.

Alles was tot in de puntjes verzorgd door gastheer Reinier Mutsaerts (directeur BMW/MINI Amsterdam) en zijn team.

vlnr.:Ronald Koster,Reinier Mutsaerts, Ad Westerhof, John van Lottum en Paul de Ruiter
Na het welkomstwoord door Ronald Koster (voorzitter commerciële commissie) en de welkomstborrel, werd iedereen getrakteerd op een heerlijk Indisch buffet.

Vervolgens startte "AFC Late Night", waar Ronald Koster de rol van Humberto Tan op zich nam en een viertal aansprekende gasten verwelkomde die allemaal iets over de "Future" vertelden.

Zo gaf Ad Westerhof inzicht in de prestaties en verwachtingen van het 1e elftal, heeft architect Paul de Ruiter de aanwezigen een inkijk gegeven in de opzet van het nieuwe, duurzame  AFC clubhuis wat eind 2018/ begin 2019 klaar zal moeten zijn, vertelde oud-prof tennisser John van Lottum over zijn soms zware carrière als proftennisser en dat hij voornemens is zich aan te sluiten bij de Commerciële Commissie en als laatste lichtte Reinier Mutsaerts nog even toe dat we in 2021 waarschijnlijk zelf geen auto meer besturen en dat je door één druk op de knop door je navigatie van A naar B gebracht zal kunnen worden.

 

De avond werd afgerond met een korte rondleiding door het adembenemende BMW-pand, werd er met een schuin oog naar de wedstrijd Barcelona-Juventus gekeken en vielen sommigen gasten nog in de prijzen bij de loterij, waarbij Gassan Diamonds, Het Amsterdamse Proeflokaal, B&O Hegeman, Wijnhandel B.J. De Logie, BMW/Mini Amsterdam, Beds & Bedding, Landgoed Duin & Kruidberg en Fashion Lounge The Lion Club mooie prijzen beschikbaar hadden gesteld.

Een avond die smaakt naar meer, dus de Commerciële Commissie zal dan ook snel met een nieuwe datum komen!

Foto's van deze avond zijn hier te zien

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19 februari 2017
AFC Vriendelijk Bedrijven & bordsponsoren verwend bij Brasserie Paardenburg!

De tweede helft van het voetbalseizoen in 2016 begon donderdag 19 februari goed met een leuke bijeenkomst voor AFC vriendelijke bedrijven en bordsponsoren.

Wederom zorgde gastheer, Jan Semeins (ook AFC Vriendelijke Partner) van brasserie Paardenburg, voor een perfecte 3- gangen lunch.

Nadat Ronald Koster, voorzitter van de Commerciële Commissie iedereen welkom had geheten, werden alle aanwezigen even kort aan elkaar voorgesteld waarbij de nieuwe, aanwezige bordsponsoren: Land Duin & Kruidberg en Orange Capital Partners (LIV Residential), zichzelf iets uitgebreider konden introduceren.
Tevens werd iedereen op de hoogte gesteld dat: Joost van Dolen, Peter van Leeuwen en Dick Rijna, allen spelend in veteranen 3, de Commerciële Commissie van AFC komen versterken.

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR nieuwsradio, nam iedereen vervolgens mee in de wereld van BNR, nieuwsfeiten, de verwachte koers naar digitale radio, maar ook de hoogtepunten en achtergronden uit zijn tijd als verslaggever achterop de motor tijdens de Tour de France.

De geslaagde middag werd afgesloten door de voorzitter van de club, Ad Westerhof, die een goed beeld schetste van de huidige stand van zaken binnen AFC, de toekomstplannen van AFC met misschien wel een promotie naar de 2e divisie!

Commerciële Commissie AFC

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site