De AFC'er is uit!


 

Tot onze spijt is er in het drukproces van het magazine bij enkele exemplaren een fout opgetreden, waardoor de pagina's helaas niet goed zitten vastgelijmd.

Mocht dat bij uw/jouw exemplaar ook het geval zijn, en je zou graag een nieuw gedrukt bewaarexemplaar willen ontvangen, dan kan dat!

Wij verzoeken u in dit geval vriendelijk om uw gegevens te mailen naar vm@afc.nl.

Wij zullen er dan zorg voor dragen dat u zo snel mogelijk een nieuw exemplaar krijgt toegestuurd. Onze excuses voor dit ongemak. Voor nu wensen wij u alvast veel leesplezier!

 

In deze bijzondere tijd is het fijn om betrokken te blijven bij je club. En hoewel de jeugd gelukkig onderling kan blijven trainen en spelen, hunkeren we samen naar het moment dat we weer allemaal tegelijk op de club mogen komen.

Door de omstandigheden ontstaan er ook weer mooie, nieuwe initiatieven.

Met trots presenteert AFC dan ook: ‘De AFC’er’! Een met liefde gemaakt magazine – door AFC'ers voor AFC'ers – met vele leuke rubrieken voor jong tot oud, interessante interviews en prachtige foto’s.

Vanaf heden valt 'De AFC'er' bij alle leden op de mat.

Totdat we samen weer het veld op mogen kunt u/kan je met dit mooie, toffe en vermakelijke AFC blad deze periode goed doorkomen.

Neem er maar rustig de tijd voor, er staat zo veel leuks in!

Veel leesplezier!