AFC MINI WK zaterdag 15 juni: aanmelding

De seizoen afsluiting voor de jeugd!
Op zaterdag 15 juni a.s. wordt traditioneel het seizoen afgesloten met het AFC Mini WK! Voor de Eredivisie en Champions League is het van 9:30 uur tot 13:30 uur.
Voor de O8 t/m O13 – pupillen is het van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Het AFC Mini WK staat in het teken van vriendschap en elkaar leren kennen. Alle spelers worden verdeeld over diverse landenteams, waar zij de hele dag mee optrekken en waarvan zij de jongere en oudere spelers aanmoedigen.

De hele dag staan er kraampjes op Goed Genoeg, waar allerlei lekkere dingen en ook AFC spulletjes worden verkocht. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan de jeugd van AFC.

Willen alle O8 t/m O13, CL- en ED- pupillen (of hun ouders) aan hun teamleiders doorgeven of zij bij het Mini-WK kunnen zijn?

Dan kunnen de teamleiders hun spelers vóór 19 mei a.s. aanmelden via onderstaande link.

Het succes en het door kunnen gaan van het Mini WK is ook dit jaar weer afhankelijk van de hulp van vrijwilligers.

Om alle teams te kunnen begeleiden hebben we ongeveer 46 teamleiders nodig! Willen alle teamleiders (en eventueel andere ouders die dit willen doen) zich aanmelden via: louisepaulussen@yahoo.com  en marijegijzel@hotmail.com  

Vermeld daarbij ook de naam en het team van je kind.

Verder zijn we nog op zoek naar ongeveer 22 vaders/moeders/opa’s/oma’s/grote broers/grote zussen die om beurten de kraampjes met eten willen bemensen. Helpers graag aanmelden via: : louisepaulussen@yahoo.com  en marijegijzel@hotmail.com  

Wij hopen op een prachtige zonnige voetbal dag met een grote opkomst aan spelers, ouders en andere familieleden!

Met sportieve groeten,

De jeugd- en evenementencommissie.